A nagy Különbség a Belső, majd a Külső Kandalló

By | július 28, 2020

Ma, alig van valaki, aki nem tudja, kandallók. Bár kandallók fedeztek fel évszázaddal ezelőtt, még ők is bizonyítja, hogy a nagy közüzemi, valamint elegancia elemek, még a modern korban. Az egyik fő oka annak, hogy ez a kandallók van öntött magukat szerint az idő nem maradt, merev. Ezen a ponton, a különböző típusú modern kandallók, mint a gáz, elektromos, fal-lógó, ventless, valamint hordozható kandallók használja. Ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos kandallók már rég kihaltak, ők pedig jól tette meg, mert megkért, sokan. Azonban a modern kandallók vagy a felmelegedés a föld, a berendezés lehet osztani két nagy fej szerint a területen a munkát. Van, fedett, valamint szabadtéri kandalló.

Ahogy a neve is sugallja, beltéri kandallók vagy a felmelegedés a föld berendezések általában telepítve van a nappali, étkező, hálószoba, vagy bármi más zárt tér egy házban, vagy egy épületet. Ami azt illeti, ez az egyik legkeresettebb típusú kandallók.

A kerti kandallók azok, amelyek már telepítve vannak a nyilvános helyeken, általában egy kertben, vagy közel a teraszon. Ők tervezték kültéri felmelegedés célokra általában akkor használják, amikor a test. Ez a felmelegedés berendezések is szemtanúja volt, hogy egy jó kereslet.

Meg kell, hogy van valami ötlet, mint a természet, a beltéri, mind kültéri kandallók már. Szóval, beszéljük meg néhány érdekes, fontos különbség a kettő között:

  • Kerti kandallók általában olcsóbb, mint a beltéri is.
  • Nincs szükség egy csappantyú egy tűzrakóhely, mert nincs hőveszteség során egy fedett tűzrakóhely általában rendelkezik.
  • Kerti kandallók viszonylag nagyobb méretű, nagy tűztér, mint társaik.
  • Kerti kandallók általában felszerelt kémény sapkák, hogy elkerüljék terjed a szikrák a szeles napokon. Ez nem feltétlenül az a helyzet, hogy abban az esetben, ha a felmelegedés-fel a berendezés.
  • A tervezési döntéseket, sokkal több abban az esetben, ha a beltéri kandallók, mint a szabadtéri is. Ennek az az oka, hogy nem minden az anyagok, illetve a minták alkalmasak külső alkalmazás, így viszonylag kevesebb változása a külső levegő felmelegedés eszközök.
  • Beltéri kandallók tartalmazza napló égő, gáz -, illetve elektromos készülékek, míg a külső általában a fa típus. A szabadtéri gáz kandalló is rendelkezésre állnak manapság, de kültéri elektromos kandallók, hogy nehéz megtalálni, mivel azok nem tekinthetők megvalósítható, kültéri használatra.
  • A lényeg gyártása a szabadtéri felmelegedés berendezések, különleges figyelmet fordítottak a megbízhatóság. Ez azért van, mert ezek célja, hogy a munka, ezért kell őket, elég tartós, ellenáll az időjárási kitettség. Másrészt, abban az esetben, ha a beltéri kandallók, több hangsúly az elegancia, mint a tartósság.
  • Használatával értékes fémek, mint ezüst, arany, illetve platina is, néha, a teremtés beltéri kandallók, mert az elvárások ezek a szervek kiegészítéseként a haza belső. Éppen ellenkezőleg, a kültéri egység alapvetően haszonelvű, de nincs díszítés jelen van bennük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük