Milyen Üveget kell Használni a Kandalló Vagy fatüzelésű Kályha?

By | július 28, 2020

Ez egy olyan kérdés, sokat hallunk. Pyroceram, Neoceram, Robax, Edzett / biztonsági üveg? A válasz az, hogy nagyon sok függ attól, hogy a stílus, a haza. Vannak sok különböző típusú nyitott tüzet, a fatüzelésű kályhák, amelyek használata széles körű különféle poharak. Ez a cikk segít eldönteni, hogy melyik típus van, illetve, hogyan kell megrendelni. Csak néhány alapvető kérdésre kell választ érdekében.

– 1 – ha egy kandalló, vagy egy fatüzelésű kályha? Ha tudod a kérdésre a választ, menjen a jobb alsó. Ha nem tudod, hogy nézd meg minden. A legtöbb kandallók 2 vagy több ajtó a bejárat előtt. A fatüzelésű kályhák általában csak egy ajtó. A legtöbb fa kályha, a pecsét a tűz pecsétet. Egy üvegszálas anyag, amely létrehoz egy levegő-szoros pecsét, ha az ajtó zárva van. Emellett vannak kandalló betétek, amelyek elég sok fatüzeléses egészül ki falazott kandalló. Az ötlet az, hogy a kandalló, kályha, vagy helyezzen be olyan hatékony, amennyire csak lehetséges, miközben továbbra is gyönyörű kilátás nyílik a tűz.

2. – Most, hogy tudod, milyen típusú gáz/fa írója van. Milyen üveg jelenleg? Mi kell feltételeznünk, hogy a gyártó eredeti üveg az egység. Ha az eredeti üveg tört, szakadt millió darabra, vagy nem is kell, hogy lebontják a nagyobb “darab” üveg…. Az üveg betört egy millió darab, akkor egy edzett üveg. Hogy többet megtudjon, Edzett üveg, kérjük kattintson ide.

Ha az üveg megrepedt, vagy elszakadt a nagyobb darabokat, ugyanakkor jól ismert, mint az üveg-kerámia. Általánosan ismert, mint PyroCeram®(nem Pyroceran), Robax vagy Neoceram. Csak különböző márkanevek ugyanolyan típusú termék. Ezen az oldalon használjuk azt a kifejezést, PyroCeram®. Hogy többet tudjon meg PyroCeram®, kérjük kattintson ide.

3. – Milyen hőség van a készülék tedd ki? Gáz egység a földgáz vagy propán? Egy fatüzelésű kályha, ami tiszta szeretet. Vagy egy levegő-szoros fatüzelésű kályha, amely termel több mint 600 fok.

Ha egy gáz egység, akkor általában edzett üvegből készült. Annak ellenére, gáz egység alakítja át hő -, illetve a felső végén a hőség ellen a pohár kevesebb, mint 400 celsius-fok. Az edzett üveg ezek az egységek általában egy erős hang. Ha egy kőműves kandalló. Nyílt tűz helyen épült-ház a brick-and-mortar. Ők is egy sor kandalló ajtók alkalmazása a megnyitón. Ez a fajta kandallók, nem túl hatékony, nem termelnek hőt meghaladja a 400 celsius-fok. Legalábbis egy ideig. Az üveg ezekben az ajtó rendszerek gyakran csökken.

Ha a tiszta levegőt, majd egy fatüzelésű kályha, vagy helyezze be. Ezek az egységek is generálhat 1200 celsius-fok, nagyon hatékony. Az üveg ezeket az egységeket kell Pyroceram. A használata a különböző típusú üveg, mert az üveg nem képes, hogy győződjön meg arról, hogy a ház kigyulladt. Pyroceram üveg van egy borostyán árnyalat, hogy a szín. Ha ön használ egy magas hatásfokú, kandalló. Ez egy kandalló, hogy nem lezárt, de van egy állítható csillapító, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék, valamint lassítja a tüzet hatékonyabban termel hőt. Ezek az egységek általában hővel a 600-1000 celsius fok hőmérséklet-tartományban, illetve a használatának szükségességét, Pyroceram üveg.

Végső soron, Ha nem biztos benne, hogy a fentiek közül bármelyik, számos módja van, hogy megtudja. Nézd meg a használati utasítást. Meg kell mondanom, hogy milyen üveget szállítottak. Lépjen kapcsolatba a vállalat származik. Ők is tisztában kell lennie, hogy a különböző típusú, de képes lesz arra, hogy tanácsot adjon. Vagy küldjön egy e-mailt, majd adja meg nekünk annyi információt, amennyit csak tudsz. Márka név, méret, fa, vagy gázt, majd egy fotót, majd csatlakoztassa. Megfigyelték, hogy a legtöbb faj már, vagy olyan pozícióban kell lennie, hogy képes legyen elmondani neked, amire szükséged van. Még mindig nem vagyok benne biztos. Cserélje ki egy Pyroceram. Ez kiterjed mind a bázisok. Használható bármely alkalmazások tettünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük