Tavaszi Tevékenységek Gyerekeknek

By | július 28, 2020

Tavasz majdnem itt van, s mi a jobb módja annak, hogy élvezze értékeljük azokat a szép tavaszi napon a szabadban a gyerekek, mint a buborékokat!

A gyerekek Kézműves Recept a Házi Buborékok:

Óriási Buborékok

3 csésze víz

1 csésze mosogatás, vagy a baba sampon

1/3 csésze fény kukorica szirup

Keverjük össze az összes hozzávalót egy nagy tálba. Ahelyett, hogy a folyékony mosogatószerrel, egy Baba Sampon. Nem csíp a szeme a gyermekek, valamint a buborékok, fröccsen a szemét.

Házi Buborék Pálca

1.A klasszikus fogas, pálca: Hajlítsa meg a vezetéket akasztóval, egy kör, egy fogantyú a könnyű hordozhatóságért. Tekerjük a pite egy darab kötél. Merítse a konténer Fejjel lefelé kuka fedelét.

2.Óriás szappanbuborék Pálca: 2 szívószál hosszúságú karakterlánc, 48 cm hosszú. Szál a húr mindkét szalmaszál, s a csomót a vége. Öntsük a buborék megoldás a négyzet vagy téglalap alakú tepsit. Feküdt a sorsot, vonós le a szappanos oldattal. Óvatosan emelje fel a sorsot, mindkét kézben. Elterjedt a sorsot egymástól, mint a lift, majd egy óriási buborék formájában. Wave a kezét a levegőbe, majd a buborékok fog megjelenni, lebeg, valamint az útból.

Sampon, Festék

6. táblázat-Kanál sampon

a víz

Mix sampon egy kis mennyiségű vízzel, legyőzni egy elektromos mixer. A sampon kell lennie, mint a borotvahab. Ha túl sűrű, adjunk hozzá több vizet. Ha túl fut, adjunk hozzá több sampon. Ez jó móka a gyerekekkel játszani a kádban.

További tavaszi tevékenység, valamint kézműves ötletek gyerekeknek, kérjük, látogasson el a http://www.create-kids-crafts.com.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük