A Veszélyek, a Kandalló pedig kivetítőn

By | július 29, 2020

Egy fatüzelésű kandalló a szobában, a tökéletes hely a képernyőn. Szemszögéből a állapítson meg a honlapon. Nem kell, hogy a rend, a szoba tiszta volt, a székek, a tv előtt.

Két dolgot kell tenni az elhelyezés a kivetítőn a közelben nyílt láng kevesebb, mint ideális.

Az egyetlen, ami érdekel engem a legjobban a füst. A hő lenne aggodalomra ad okot is, de kisebb mértékben. Majd később elmagyarázom).

Van egy fatüzelésű kályha a haza sok-sok éven át. Egy gyönyörű, nagy tükör fölé. Ha megnézzük az építőiparban a kiterjesztése, a tűzhely vették ki. Így történt, hogy a tükör előtt. Maradt egy kis hely a falon, ahol a tükör volt. A terület nagyon elszíneződött.

Ez lesz a képernyőn is. Különösen, amikor megjelenik a képernyőn a lángok rajta. Ez lehet egy lassú folyamat, persze, de az persze idő, a képernyő ruhával már nem fehér. Ebben az időben, a kép már nem lesz a legjobb. Azonban könnyen megoldható a vásárlás egy új monitort, természetesen. A második probléma, a hő nem kell nagynak lennie.

Minden attól függ, hogy milyen közel van a képernyőn lesz a tűz. Más szóval, az intenzitás a hőt. Az általános, vetítés, jobb a meleg, mint hideg környezetben. Láttam már több, mint néhány jelenetet, hogy szörnyen nézel ki, ha jönnek, egyenesen a boltba. Miután egy fél órát, de nagyon jól néznek ki. Ez, ha az anyag szobahőmérsékleten.

Az intenzív hő, ez egy másik történet. A szövet elolvad, vagy változtatják meg. Ezt el kell kerülni, mivel ez már visszafordíthatatlan.

Szóval, honnan tudod, ha a képernyő ki van veszélyben? Egyszerű, tüzet a kandallóban.

Aztán, miután egy órán belül, tartsa fel a kezét, abban a helyzetben, hogy hol van a képernyőn, a por lesz. Ha a kezedet abban a helyzetben, kényelmes, a szövet biztonságban lesz.

Igen, tudom. Nem éppen a tudomány, de ez egy nagyon egyszerű módja, hogy nyomon követhetőek a képernyőn biztonságos.

Sok szerencsét

Otto

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük