A Kandalló Titkos-Miért A Nyár, Ez A Legjobb Alkalom, Hogy Vesz Egy Új Kandalló

By | július 30, 2020

A napok pedig egyre hosszabbak. Sütött a nap, fényesen. A világ úgy érzi, nagyon jól magát. Szóval, hogyan lehetséges az, hogy meg kell adni azt gondolták, hogy vásárol, hogy az új kandalló?

Nos, tény, hogy a tavasz vagy a nyár a legjobb alkalom, hogy vesz egy új tűz vagy a kandalló körül. Ennek az az oka, hogy a kandalló valójában egy kicsit bonyolultabb, mint elsőre tűnik. Hadd magyarázzam el.

A régi időkben, ez szokott lenni a helyzet, hogy nagyon kevés választott helyen. A nagy barkácsáruházakban, ha azt akartam, hogy egy eredeti design, hogy nem közönséges kőműves munka, vagy azért, mert a kémény, akkor gyakran kell nagy távolságokat, hogy talál egy nagyon, nagyon niche (de drága) szaküzleteket, hogy van egy kéz, a design egy nagy nyitott tüzet az ön számára.

A jó hír az, hogy azok a napok már elmúltak, s míg ez egy drága, design it yourself’ útvonal lesz bárki számára nyitott, aki szeretné magát, mint egy feltörekvő nyitott kandalló, tervező. Nincs rá szükség. Ehelyett megy a különböző helyszíneken, s nem lesz képes-hoz talál egy elképesztő változatosság.

Itt az első a “baj”, de ez egy jó kiindulási pont, hogy miért is a nyár van egy nagy idő, menni vásárolni egy új kandalló.

Ezeket a döntéseket zavaros és időigényes!

Lehet szó szerint hónapokat letáboroztak a helyi diy bolt (ok gombra. lehet, hogy nem hónapokig. De a lényeg;)), de még mindig nem kimeríti a tömb a választás, hogy van.

Szóval, tényleg szükség van, hogy sokkal több időt, hogy a vásárlás abból a szempontból, akkor lehet, hogy első ránézésre. Meg kell kezdeni a szívem, a stílus, a kandalló, hogy ideális esetben keresni, illetve, ha a döntést, hogy akar egy elektromos, gáz vagy természetes tűz. Ha a döntés ezek mindegyike lehet, hogy egy alapvető különbség a lehetőségeket, amelyek rendelkezésre állnak, amikor kiválasztják a kandalló.

A második ok, hogy miért, jobb lenne, ha korábban kezdődnek, hogy az üzlet a kandallót, mert egyre felszerelt hosszabb ideig tarthat, mint vártam. Látod, a munka csak félig van kész, amikor úgy dönt, hogy pontosan milyen típusú kandalló akarsz. Aztán jön a technikai részét illeti, hogy össze telepítve van a haza.

Most, ha nagyon praktikus, meg tudod csinálni magadnak. De a tüzek veszélyes dolgok, mint a gáz szivárog lehet ölni gyorsan, ha rossz. Szóval tényleg szükség van ahhoz, hogy legyen egy képzett szakember érdekében. Ok. Nos, eddig. Az egyetlen probléma az, hogy ezek a srácok (sajnálom, hölgyeim, de a legtöbb ember itt jó emberek!) nagy az igény. Szóval van, hogy illeszkedjen a márka lehet, hogy pár hét vagy egy hónap.

Most, ez nem probléma a nyáron. Mert meleg van. De próbáld meg, hogy tűz nélkül télen, majd körülbelül egy hónap. MAJD meglátjuk, hogy hogyan érzem magam, mire a tűz szerelő odaér.

Ez nem rossz, már majdnem a kísértés, hogy azt sugallják, hogy!

Szóval, összefoglalva, ez foglalkozni most. Egy kényelmes ütemben. Ez a stílus, az a fajta tüzet akarsz, el innen, amíg még meleg van ahhoz, hogy kellemes társaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük