Ingatlanügynök ajtó fogasok -, Hogy a Tinédzserek pedig Kilincsek Lehet kapni Vezet

By | július 30, 2020

Ha él a külvárosi terület, akkor ismernie kell azokat a kis papír, ajtó, fogasok, hogy marad a bejárati kilincs egy különleges Pizza Hut, vagy egy dolog az, hogy a windows egy ablak gyártó utasításait. Meg kell, mint a Pizza Hut! Nos, nem pontosan, de van egy “Ingatlanos Ajtó Vállfák”.

Ők bosszantó tud lenni (legalábbis nekem, kivéve, ha pizzát is), de ez csak játék a számokkal, mint bármilyen más marketing fegyver. Több ember kell,/akarom, hogy kihasználják ezt a szolgáltatást, majd válaszolnak a reklám/ajtó fogas.

A legjobb dolog a “Ingatlanügynök ajtót, ahonnan jöttek”, hogy képes lesz arra, hogy összpontosítson a terület, ahol lenni akarsz. Ha szakosodott “Központ“például azt jelzi, hogy a marketing darab (Ingatlanügynök Ajtó Fogas), a hangsúly a célközönség, amennyit csak lehet. Marketing az egész arról szól, hogy egy célzott lista kilátások, de meg tudod csinálni az ajtót, fogasok. Ettől még több értelme van, mint egy ingatlan Bróker vagy-ügynök, mert szakosodott, hogy egy bizonyos földrajzi területen, természetesen.

Egyébként, lehet, hogy félj, hogy menjen fel, hogy valaki van a házban, egy “Ingatlanos Ajtó Fogas” a kilincset. Ez nem jó. Alternatív felvenni, a kamasz, vagy egy egyetemista, hogy megteszi. Pay-per-fogas, meg magadnak a fájdalom. Vagy lehet nekik közvetítői díj minden üzlet bezárása következtében az ajtót, fogasok, hogy adnak majd ki. Ez tényleg dühöngjetek, hogy azok a kölykök minden kilincs tudják találni. Plusz, ez kényszeríti, hogy nyomon követheti a marketing, hogy ez nem szükségszerű.

Persze, az előnye, hogy csinálja magát, hogy kapsz, hogy a terület jobb, de valószínűleg sztrájk pár beszélgetések, akik a házban, vagy azon kívül. Ez az egész épület kapcsolatok, ez pedig egy nagyszerű módja annak, hogy csináld.

Egy figyelmeztető szó, azonban: legyen diszkriminatív arról, hogy mely városrészek, hogy lógni a “Ingatlanügynök ajtó vállfák” – ban. Ha a terület nem lehet kihagyni. Nem éri meg egy lövést, vagy kirabolták.

Plusz, ha azt akarod, hogy foglalkozik, ha azt akarod, hogy a tulajdonságok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy eladni, nem a drogtanyára, hogy az emberek sétálnak. Maradjunk a szép, kertvárosi területeken, ahol a biztonságot nem veszélyezteti. Így, nem kell aggódniuk.

Tehát az első dolog, amit meg kell majd egy figyelmet megragadó “Ingatlanügynök Ajtó Fogas” be, persze. Megnézem DoorHangers.com a legtöbb olcsó, de profi lehetőség. Milyen színű létrehozni pop, illetve győződjön meg róla, hogy frissítse fel a szövegírás készségek, szüksége van egy száma a gyilkos reklámszlogen, hogy húzza a magas válaszadási arány.

Amint az ajtó fogas nyomtatott, illetve kézzel, egyszerű. Csak sétáltam az aktuális környéken, akasszátok fel őket. Egyszerű. Még egyszer, ez csak játék a számokkal. A több hang, a nagyobb forgalmat küld a honlapon, vagy telefonon.

Ha tényleg azt akarod, hogy növelje a sikeres ajtó fogasok, akkor menj vissza, majd tegye őket, egyszer egy hónapban, vagy valami ilyesmi. Statisztikailag tart egy fogyasztói 7-szer, mielőtt ők is megismerjék a márka. Ismétlés a kulcs.

Még akkor is, ha a marketing darab, bűzlik, ha akkor, a fogyasztó számára gyakran elég, látni fogod az eredményt. Megéri az időt, a fáradságot, hogy kitedd ajtó fogasok vannak hónap után-havi, vagy bármilyen időtartamra választja. Akkor arat a jutalom, hosszú távon, hidd el.

Mint egy utolsó gondolat, nem vékony, olcsó ezekkel az ajtót, fogasok. Nem a nyomtatás fekete-fehér másolatot a számítógépen, majd a lyuk, hogy menjünk át a kilincset. Mit fognak gondolni az emberek, hogy te meg a márka? Ez a képviselet a kívánt képet közvetíteni? Persze, hogy nem. Így eltölteni egy pár dollárért juthatnak el.

Őket szakmailag nyomtatott, illetve azokat összhangba hozni a kívánt képet közvetíteni, a márka. Nem fukarkodik ez. Ez nagyon fontos nekünk.

De, persze, nem akarom, hogy törd meg a bank. Van egy pár szabványos, olcsó ajtó fogas tervezők, majd a nyomtatók odakint. Szóval nézz körül, munkára!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük