Használata cédrus akasztók

By | augusztus 26, 2020

A gardrób odáig van a kedvenc ruháidból, és szereted viselni őket, de meddig mennek jó állapotban? Csak azért, mert szépen felakasztod a ruháidat, hogy ne gyűrődjenek, nem feltétlenül biztonságosak.

A ruháidat a ruhaárokrakad, Tineola Bisselliella fenyegeti. Ez chomp végig gyapjú és selyem így csúnya lyukak. Bizonyos esetekben a kár jelentős lehet. Nem maga a lepke okozza a kárt, hanem a lárvák. A lepke tojást rak a ruhádra, és amikor kikelnek, megeszik az anyagot.

Egy nagyszerű természetes módja annak, hogy megszabaduljon, vagy ne ruházati lepkék használata cédrus. Az olaj a fa megöli a kis lárvák, és ezért a ruhák védettek.

Csak vásárolni cédrus akasztók, hogy vegye fel a ruháit, és ha látod az erejét az olaj csökkenése (6 és 12 hónap között), homok a fa fény, hogy engedje tovább. Egy másik előnye a cédrus, hogy segít megelőzni a penész.

Fa medálok néz ki, sokkal szebb, mint a műanyag, hogy a High Street ruhák jönnek. Ők is tartósabb, mert tömör fából készült, nem olcsó műanyag.

Természetesen cédrus akasztók jön áron, míg a High Street akasztók ingyenesek, de ha meg szeretné védeni a ruhát, amit most vásárolt, és tartsa őket keres szép az elkövetkező években, cédrus akasztók is érdemes figyelembe venni.

Amellett, hogy medálok, akkor is vásárolni blokkok cédrus, hogy tegye a fiókokat, és lemezek akasztani szalagot a szekrény sín.

A cédrus molylepke használata jobb, mint a kémiai molyirtók használata, ha a lehető legtermészetesebb dolgokat szeretné tartani, és a cédrus sokkal szebb illatú – finom friss illat.

Természetesen a megelőzés jobb, mint a jogorvoslat, így ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy molymentes legyél abban a pillanatban, próbáld meg ez így is tartani. Ellenőrizze a használt ruhákat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek ezüstös szálak (kb. egy hüvelyk hosszú), és csak eltette tiszta ruhát. Egy jó szekrény is fontos – meg kell tenni, így nehéz a lepkék számára. Természetesen ön is vesz ruházati kiterjed, hogy ad egy extra réteg védelmet a ruháit, és megvan a hozzáadott bónusz tartása szövet távol is. Rendszeres porszívózás is segít megőrizni lepkék sakkban.

Ha lepkéket találsz, ne ess kétségbe. Tedd friss cédrus fa a ruháit, hogy megöli a kis lárvák, és rendszeresen vegye be a ruháit a fény, és rázza őket. A lárvák nem szeretik a fényt, és lefognak esni. Ön is mossa ruhát egy forró mosás megölni a lárvák. Bármi, amit nem lehet mosni meleg lehet fagyasztani – óvatosan csomagolja a tételeket műanyag és pop a fagyasztóba egy napra.

Egy kis gondossággal, minden szép ruhát továbbra is jól néz ki, és a szekrény lesz egy biztonságos hely számukra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük