Mennyire biztonságos a szálloda gázkandallója?

By | augusztus 26, 2020

Gáz kandallók váltak nagyon népszerű a szállodák, és akik nem szeretik a kandalló a szobában. Ha még soha nem volt egy, győződjön meg róla, hogy megértsék, milyen könnyű a gyermekek számára, hogy megégett megérintésével a forró üveg előlap ezen kandallók.

A hotelek szeretik a könnyen használható kandallót a vendégek számára, és a gáz lett a népszerű választás. Számos szálloda halljában is megtalálhatja őket. Minden, amit csinál, hogy kapcsolja ki a fali kapcsolót, és indítsa el jobbra, és bemelegszik gyorsan. Sajnos, 2006 óta, égési központok szerte az országban látott növekedése égési gyermekek látható a kezüket az üveg frontok gáz kandallók. 1999-től 2009-ig, voltak 2000 gyermek 5 és fiatalabb, akik szenvedtek sérüléseket gáz kandallók, jelentése szerint a Children’s Hospital Colorado. A gyerekek természetesen vonzódnak a láng villogásához, és kíváncsiak, de sokszor csak véletlenül esnek és így megégnek. Kandallók találhatók a családi területen sok szállodai szoba, és ez az, ahol a gyerekek játszanak. Sokkal könnyebb távol tartani a gyerekeket a konyhától, ha a sütő be van kapcsolva.

Az egyik probléma az, hogy az üveg elején egy gáz kandalló tart a hőmérséklet elég magas ahhoz, hogy éget bőr legfeljebb 30 perccel a kandalló kikapcsolása után. Ha nincs gázkandallód, nem mindig gondolnád, hogy ez a helyzet. Sok újabb gáz kandallók jön kandalló biztonsági képernyők telepítve rájuk, de a régebbi modellek nem. Ez a probléma. A forró üveg megérintése sokkal veszélyesebb, mint egy meleg képernyő megérintése, amely az üvegpanel előtt nyugszik. A sima üveg egyszerűen megolvasztja a bőrt a kezét olyan gyorsan, hogy a gyermekek számára, lassabb reakcióidő, a bőr valóban ragaszkodik a sima forró üveg.

Egy jó biztonsági képernyő 1/2″-re pihen az üvegtől, és segít csökkenteni a képernyő felületi hőmérsékletét, de megakadályozza, hogy a kezed érintkezzen az üveggel. Kandalló biztonsági képernyők is kínálnak vonzó kandalló átalakítása a régebbimodell egységek. Tehát a következő alkalommal, amikor bejelentkezik egy szállodában egy gáz kandalló, ellenőrizze, hogy ha a biztonsági képernyő telepítve van, és oktassák a gyerekeket a veszélyeket a forró felületek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük