Bar Mitzvah kedvezmények vagy Bat Mitzvah kedvezmények – Mit kell adni, és mennyit költeni!

By | augusztus 27, 2020

A legutóbbi pénzügyi válság előtt úgy tűnt, nincs korlátozva, hogy a szülők mit költenek fiukra vagy lányukra, Barra vagy Bat Mitzvahra. Úgy tűnt, egy u felett ezt a helyzetet, ahol az egyik fél több extravagáns, mint a másik. A díszítések voltak a tetején, nagyobb és bonyolultabb helyszíneket használtak, zenekarok 10, 11, 12 tagja van, az élelmiszer a legjobb szakácsok, és a párt kedvez, hogy emlékezetes volt minden nélkül a költségvetést szem előtt tartva.

Elmentünk egy Bat Mitzvah-ra, amit egy repülőgépakasztóban tartottak. Ez a hely nyilvánvalóan üres helyként indult, a függőben padlót kellett elhelyezniük, asztalokat és székeket, sütőket kellett hozniuk a szakácsokszámára, megvilágítást az egész terület számára, falakat építettek a használt terület körül, parkolókat állítottak fel, és isten tudja, mi más teszi ezt használhatósá egy parti tárolására. Tettek egy kiterjedt videó, amely magában foglalta egy utazás egy magánrepülőgép és számos más beállításokat. Volt egy hatalmas kötelék, majd zárja be az éjszakát, hogy valóban kellett elvégezni az eredeti, vagy mi maradt az eredeti “Village People”. Voltak mindenféle dolog nyerni a gyerekeknek, elektronikus elemek, ruhák, stb, stb Különböző pártszívességeket adtak, amikor az egész ügy véget ért. A buli hihetetlen volt, abszolút! Volt a tetején, feltétlenül! Mindenki jól éreztem magam, abszolút!

Szükség volt-e minderre, hogyan számolhat valaki pénzt, vagy mondhatja meg nekik, hogyan költsék el, de garantálhatom, mert az utolsó pénzügyi csapáss, hogy sokkal kevesebb ilyen fajta párt folyik szerte az országban, mint korábban.

A szülők vágás vissza, hogy milyen nagy és milyen kiterjedt a párt, hogy, ők is vágás vissza, amit költenek a párt kedvez. Bár nyilvánított párt kedvez a mi dolgunk, és természetesen mi, hogy több, ha az emberek képesek többet költeni, megértjük és értékeljük, mi folyik az országban. Azt is megértjük, hogy ez nem az, hogy mennyit költ a párt javára, de mit adsz, és hogyan nyomtatja ki (kell kezelni egy másik cikkben).

A költségkeret a költségkereted, költsd el, amit kényelmesen elköltesz. Vegyük strandtörölközők példaként, ez egy nagy ajándék, de attól függően, hogy hogyan díszítik a törülközőt lehet egy kicsit drága. Ebben az esetben gondolj impresszum egy színes nyomtatási versus hímzés. Egy másik példa egy húzózsinóros táska, akkor díjat egy $ 7,00 vagy 8,00 $, vagy egy kevesebb, mint a fele. Vajon a drágább lehet egy extra táska, vagy élesebb látszó design, valószínűleg, de ezekben a pénzügyi időkben meg kell gondolni, hogy megéri az extra pénzt? Bizonyos esetekben ez lesz, a legtöbb kevésbé drága elem jól működik. A gyermek a szíve egy pulóvert, gondolom, a legénység nyak egy szemben egy kapucnis zsebbel, olcsóbb, de nagyon kívánatos, mint a párt javára.

De ne kövesse el azt a hibát, választotta a végén az éjszaka giveaway kizárólag a költségek. Van olyan sok szülő kapcsolatba lépni velünk, és az első dolog, azt mondják, hogy “ez az én harmadik bar mitzvah, én csak azt akarom, valami olcsó, így tudok tenni ezzel”. Ön valamivel olcsóbb, de még mindig van némi haszna a gyermek barátai. Miért is vesz valami olcsó csak a kedvéért, amely valamit az éjszaka végén, hogy lesz dobni a következő reggel. Egy jó online fél javára cég kell egy nagy a választék a táskák és egyéb elemek, amelyek olcsóbbak, de a megfelelő dekoráció még mindig értékelik a gyermek barátai. Természetesen, ha tényleg a szűkös költségvetés, gondolj csinál egy fehér póló egy színes nyomtatási, olcsó, és aki nem tudja használni egy másik t-shirt, hogy ez aludni, vagy gyakorolni.

Ne feledd, ezek 13 éves gyerekek, ha az este végén partit akarnak kapni, az biztos. Tényleg érdekli őket, hogy mennyibe kerül, egyáltalán nem. Csak akarnak valamit, amit használhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük