Elektromos kandalló hangeffektekkel – Snap Crackle Pop nem csak reggelire

By | augusztus 27, 2020

Mi jobb módja annak, hogy kiegészítse a meleg és a szépség egy elektromos kandalló, mint a hang az élő pattogó lángok? Különösen, ha a láng kijelzők néhány nemrég bevezetett modellek megközelítés a realizmus a tényleges lángok.

A választás egy elektromos kandalló hanghatások nem igazán bőséges, de léteznek. Az első két modell találtam a Classic Flame – csakúgy, mint a következő termékleírások:

Classic Flame 18DM2105-M319 Martha’s Vineyard elektromos kandalló Slim Remote (A hatás teljes fa pattogó és kémény hanghatások.) $ 600

Classic Flame 28WM184-T408 Gossamer elektromos kandalló három pattogó beállítások: (a / pattogó / pattogó a szél). $1120

Mindkét egység kapott sok dicséretet a tulajdonosok, de rájöttem, esetekben, amikor ezek a kandallók, azonos modell számok, eladták, és anélkül, hogy a hanghatás. Általában a modellszám kissé megváltozik, jelezve, hogy egy speciális funkciót, például hangot rögzítenek, de itt nem ez a helyzet.

Magyarázatként csak azt feltételezhetem, hogy a kiskereskedő választhat, hogy egy adott modell kandalló hang vagy anélkül, vagy a gyártó megszüntette a hanghatás, és vásárol egy régebbi modell.

Egyébként, ha a termék leírás nem’ különösen említ a egészséges hatás, ez talán nem’.

A harmadik modell találtam a Reflections Elektromos Kandalló modell LSE-36R. Ez jön-val egy “állítható digitális audio soundtrack egy igazi tűz.” A fejedelmi összeg 3632 $, azt várná, nem kevesebb.

A negyedik lehetőség a FIRE / FX is a Classic Flame ($ 529). Nem csak a hang a pattogó lángok – akkor hallható egyszerre a láng kijelző. A FIRE / FX is kínál egy nagyon reális láng kijelző a legújabb LED világítási technológia.

A FIRE / FX egy dugó kandalló, nem egy teljes kandallócsomag. Ezt fel lehet használni, mint egy hordozható önálló kandalló, mint egy betét egy fatüzelésű kandalló, vagy a tűztér egy rendelésre készült kandalló darab.

Mert nehéz megtalálni az elektromos kandalló hanghatások, nem is beszélve az egyik, hogy is tükrözi az ízlése és a költségvetés, érdemes megfontolni egy tartozék, mint a Fire Crackler Sound System; egy 3 “x 3” akkumulátoros egység, vagy a Kracklebox kandalló hangrendszer, hogy fut a háztartási hatalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük