Tájékoztató útmutató a mészkő kandallók karbantartásához

By | augusztus 31, 2020

Mészkő nagyon tartós, és egy nagyon jó választás a kandalló!

Azonban mészkő is elég puha és viszonylag porózus, így gondozást igényel a házvezetőnő, hogy elkerüljék a foltok és piszkos foltok, hogy rontja a felületet – különösen az új mészkő kandallók!

Néhány kulcsfontosságú pontot az első alkalommal vásárlók!

A mészkő kandalló kell kémiailag lezárt egy jó minőségű készlet. A jobb tömítőanyagok nem változtatják meg a mészkő színét bizonyos mértékig, de megakadályozzák a lehetséges foltokat a kőben. A kandalló szállító vagy zárjuk le a kandalló az Ön számára, (valószínűleg felár ellenében), vagy felajánl egy doboz folyékony készlet az Ön számára, hogy festeni a felületen is (valószínűleg szintén felár ellenében). Ezek a tömítőanyagok költsége körülbelül £ 20 vagy több egy lehet, így ha látsz egy sokkal kevesebb, ne használja, mert lehet, hogy nem elég jó, és lehet, hogy a mészkő kandalló színe sötétebb!

Ha van egy mészkő kandalló, ezt le kell zárni kétszer. Hagyja, hogy az első réteg teljesen megszáradjon, majd adja hozzá a másodikat. Győződjön meg róla, hogy nem alkalmaz túl sok tömítőt, mivel ez a felület megváltozásához vezethet, ha öntözik!

Lehet, hogy meg kell ismételni a teljes tömítési folyamat után körülbelül hat hónap vagy egy év, különösen, ha a kandalló a szilárd tüzelőanyag. Ezt követően, a mészkő kandalló nem valószínű, hogy szükség van további kémiai tömítés.

Mészkő kandallók tisztítása

A legjobb módja annak, hogy tisztítsa ki a piszkos márka a mészkő kandalló egyszerűen használja a tiszta pamut ruhával tompa erősen hígított mosogatószer. Ne élvezd a követ!

Ha van kávé vagy bor, stb, öntsük a mészkő kandalló felülete ne essen pánikba, csak tisztítsa le alaposan egy tompa ruhával, és mindent meg kell finom.

Néhány dolog, amit nem szabad megtennie:

  1. Soha ne használjon viaszt vagy spray polírozza a mészkő kandalló, mivel ezek a termékek is sötétíti a felszínen a mészkő és hozzon létre foltokat.
  2. Soha ne használjon konyhai vagy fürdőszobai tisztítószereket, mert reakcióba léphetnek a mészkő felületével.
  3. Soha ne engedje, hogy a cigaretta a kő felületére kerüljön, a hő barna hegeket okozhat.
  4. Soha ne álljon vázák virággal közvetlenül a mészkő felületén, mert ez okozhat állandó gyűrű jel!
  5. Soha ne álljvörösbor, tea vagy kávé, stb, közvetlenül a mészkő kandalló -foltok és gyűrű jelek vezethet!
  6. Soha ne álljon szenet vagy rönköt közvetlenül a kandalló felületére – sérülések és foltok keletkezhetnek!
  7. Soha vakolat fel, vagy egy mészkő kandalló – a kő fog színt a vakolat.

A fenti lista a “ne csináld, ez” a mészkő, szintén megtalálható itt a Money Saving Expert Forum, ahogy írt ott kezdetben, írás előtt ezt a cikket!

Valódi tüzek, mészkő kandallók és repedések okozta hő!Fontos felismerni, hogy a mészkő is tört a hő egy igazi tűz!

A mészkő kandalló rész, amely közel van egy igazi tűz lehet nagyon meleg, míg a széleit a kandalló maradhat viszonylag hűvös. Mivel a megfelelő időben, a mészkő kandalló, gyakorlatilag garantáltan kiváló!

Vannak dolgok, amiket azért teszel, hogy legyőzd ezeket a problémákat… Az egyik leggyakoribb, hogy egy mészkő kandalló vágott / génes és újra lezárt valódi tüzet!

Ennek elérése érdekében, a kandalló van vágva számos szakaszból áll, majd újra kell értékelni a csatlakozók … Ezek az illesztések tágulási hézagként működnek. Ezen túlmenően, a kandalló általában támogatja a magas hőmérsékletű cement, az extra védelmet!

Az ízületek a kandalló most meg kell akadályoznia a stressz terjedését a felszínen, és így megakadályozza a szív felszakadása – a hőlemez is használható, hogy segítsen megvédeni a mészkő a hő-és karcolások.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük