Kereskedelmi mennyezeti ventilátorok – Ultra csendes és csúcshatékonyságú mennyezeti ventilátorok

By | szeptember 7, 2020

Az emberek az ipari ventilátorokat különböző vállalatokés célokra használják, és ez jellemző az ipari alkalmazásokra. Sok típusú, modellek és méretek, amelyek gyártják, amikor a centrifugális ventilátorok és fúvó rajongók. Az alábbi rajongók azok közé tartoznak, akik et kerestek a kereskedelmi mennyezeti ventilátorok számára, akik ma a polcokon kaphatók.

Mennyezeti ventilátorok a Velocity által gyártott Craftmade. Ez az úgynevezett tökéletes választás, amikor kiválasztják az ipari stílusú mennyezeti ventilátor. Retro és modern, a teljes csomag lesz élvezve, és ez teszi a pengék és a falra szerelt sebesség-szabályozás. Egyéb ventilátor funkciók közé tartozik: három fém pengék, 12 hüvelykes downrod, 48 hüvelykes motor, 56-es és 48-es penge ível, labda akasztó, dupla J-sokk, 30 éves garancia és a fal vezérlése négy sebességes.

Mennyezeti ventilátorok az ipar és a gyártott-a modern ventilátor co. Ezek a ventilátorok rendelkeznek egy tiszta és egyszerű design, és ez megteremti a legtökéletesebb ipari kép, sőt, a technológia gyártásához használt mennyezeti ventilátorok innovatív. Mennyezeti belső ki vannak téve, ugyanakkor kínál horganyzott csövek, ipari stílusú világítás és csövek. A ventilátor jellemzői a következők: 52 és 42 hüvelykes pengék, 36, 18, 48, 24 hüvelykes magasság, a penge pályán 14 fok, három sebesség, lehet beállítani, hogy állítsa be a lejtős mennyezet, és azt is beállíthatja a távirányító.

Mennyezeti ventilátorok a Studio által gyártott Monte Carlo. A design azt mondják, hogy retro és a ventilátor ideális választás egy hi-tech loft lakás vagy a környezet. Ha ez egy hűvös szellő szeretné élvezni, és még mindig, hogy az ipari érzem, ez a Studio ventilátor alkalmas szinte minden szobában. A fény csatlakoztatva van, nem csak a ventilátor biztosítja a hideg levegőt, hanem a ventilátor is megfelelő világítást biztosít. A ventilátor jellemzői a következők: nyomatékmotor, három fordulat előre-hátra mozgás, és egy motor pontos egyensúly, egy penge 54 hüvelykes sweep, négy hüvelykes downrod, és egy élettartam garancia a motorra.

A manhattani mennyezeti ventilátor és a Monte Carlo által gyártott mindig új ötletekkel áll elő, és ha megnézzük ezt a ventilátort, nincs több bizonyíték, amire szüksége van. Ez egy vékony görbe és a mahagóni pengék csak csodálatos, és a termék kész gyönyörűen csiszolt acél. Néhány jellemzője a következők: testreszabható ferde mennyezet, penge 52-es sweep, nyomatékmotor, háromsebességes hátrameneti és előre motor, és amellett, hogy az élettartam garancia, akkor számíthat sokkal, sokkal több a Manhattan mennyezeti ventilátor.

A kereskedelmi mennyezeti ventilátor minden otthon. Nincs semmi, amire szüksége van, mielőtt befektetni ezek a rajongók. A nagy dolog egy kereskedelmi mennyezeti ventilátor, hogy olyan sok különböző típusú közül lehet választani. nem kell, hogy az első, amit látsz, körülnézni egy kicsit, és keresse meg, amit igazán szeret, de ami még fontosabb, győződjön meg róla, hogy a ventilátor lesz jellemző a többi szoba ez lesz jellemző.

Copyright 2007 Ceiling-fan-wizard.com, minden jog fenntartva. Újranyomtatva engedélyével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük