Sheetrock és eltömődött csatorna probléma

By | szeptember 8, 2020

Ha van egy eltömődött csatorna miatt egy darab lemez megragadt benne lesz egy folyamatos probléma. Hosszú ideig ez végül szünet, de idővel ez felhalmozódó haj és egyéb dolgok, amelyek hatására a eltömődés a lefolyóban romlik.

Meg kell húzni a lefolyót egymástól, hogy a lemez darab ki, vagy legalábbis betörni kisebb darabokra, ha nem lehet elérni egy drót kabát medál.

Először is, hogy egy vödör a lefolyó alatt, hogy utolérjék a felesleges vizet, miközben a csatorna szét.

Másodszor, hogy néhány csatorna zár fogó és lazítsa meg a leeresztő cső dió, ahol a te görbe van a leeresztő cső. Jelenleg 2 leeresztő cső dió, egy-egy mindkét oldalán az u.

Miután kivette az u-alakú csövet, nézze meg, hogy látja-e a darablemezt a leeresztő cső mindkét oldalán.

Ha látod, próbáld meg egy pár tűorr fogó vagy más eszköz, hogy lehet megragad, hogy csökkentsék az esélyét, hogy ez lesz tovább elakadt a csőben.

Ha nem látja, használjon drótkabát medált, és érezze a helyzetét. Ha úgy érzi, hogy a vállfa próbálja horgászni. Ha nem, próbálja megtörni a fogas, ügyelve arra, hogy ne jam tovább a csőbe.

Miután az erőfeszítéseket, ha nem sikerül eltávolítani a darab lemezt, vagy törés ahhoz, hogy öblítse ki, szükség lehet bérelni egy leeresztő tömlőt.

Miután az erőfeszítéseket, ha sikeresen eltávolítja a darab lemezt, vagy törés ahhoz, hogy öblítse ki, tedd a csatorna újra együtt, és fuss vizet a lefolyóba körülbelül egy percig.

Azonban a legjobb dolog az, hogy használja a következő tippeket és trükköket. Ne feledje, ezt legalább hetente egyszer, hogy tartsa az összes csatornába, hogy tartsa őket mentes a crud és a szennyeződés.

Tippek és trükkök

Szódabikarbóna a mosogatómedencében és a leeresztő nyílás oldalai körül. Kap körülbelül egy csésze fehér ecetet, és lassan öntsük le a lefolyóba. Nézd meg a buborék, és akkor nem lesz több probléma. Ne futtassa a vizet le a lefolyóba egy ideig, hogy hagyja, hogy a kémiai reakció a szódabikarbóna és ecet teszi a dolgát teljes erővel. Ez törli a rendelkezésére álló maradék törmeléket és söpredék, és mentse egy csomó pénzt vízvezeték költségek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük