A műanyag akasztók tisztítása

By | szeptember 10, 2020

A legjobb módja annak, hogy tárolja a ruhákat ráncmentes használata akasztók. Jönnek a különböző színek és anyagok. Ezek fémből, műanyagból, fából stb. Néhány közülük lehet használni, hogy tárolja az ing és a nadrág is. Azonban ezek a praktikus elemek kevésbé fontosak a karbantartás szempontjából. Keveset jövünk rá, hogy meg kell tisztítani, és pormentes, így a ruhák is tiszta. Egy kis ellátás néha nagyon hasznos lesz, hogy növeljék a tartósságot.

Itt van egy egyszerű módszer a műanyag akasztók tisztítására. A tisztításhoz mosogatószerre, vízre és fürdőre van szükség. Először is, gyűjts össze mindent, és tedd a fürdőkádba. Ha a fürdő nagy használja, mint tudja tartani. Töltse meg vízzel, és győződjön meg róla, hogy nem túlcsordul. Miután megtöltötte a fürdőt vízzel adjunk hozzá néhány csepp mosószert. Hagyjuk jól keverjük össze a vízzel, és hagyjuk a fürdőt az oldattal körülbelül 15 percig. Ha makacs szennyeződést talál, kissé súrolja, hogy eltávolítsa a szennyeződést.

Teljesen ürítse ki a piszkos folyadékot. Töltse fel a fürdőt tiszta vízzel, és öblítse le a műanyag akasztók jó, így tiszta és mentes a szappan. Ahhoz, hogy távolítsa el a nedvességet tőlük vagy szárítsa meg őket a napon egy ideig, vagy használjon puha ruhával, és törölje szárazra. Ügyes enciklegővel akasztod fel a ruháidat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük