Hogyan tisztítsa meg és fenntartsák a tömör tölgy kandalló surround

By | szeptember 10, 2020

Tömör tölgy tűz körül lehet fejezni a különböző módokon, ezek közé tartozik a tiszta lakk felületek, világos és színes olajok és viaszok.

A legnépszerűbb a fényes lakk, és lezárja a tölgy az élet.

A folyamat abból áll, hogy először előkészíti a fát a tölgy sima felületre csiszolásával, szükség esetén színes folttal, majd tiszta tömítőlakkot alkalmaznak, amely lezárja a tölgyet és felemeli a gabonát. A kandalló körül, majd lesz egy ideig megszáradni.

Amikor száraz, a tölgy kandalló csiszolt ismét egy sima kivitelben, és permetezni egy könnyű réteg foltot, hogy elérjék a megfelelő árnyalatot és festés, egy utolsó réteg tiszta lakk alkalmazzák befejezni.

Fenntartani a lakkozott tölgy kandalló meg kell tisztítani egy nedves ruhával csak, próbálja meg elkerülni a spray viasz, mivel ez elhomályosítja a lakk idővel.

Minden javítást el lehet végezni a sérült terület csiszolásával és tiszta lakk alkalmazásával a csupasz fára.

Viaszolt tölgy kandallók

Viaszolt tölgy kandallók lesz szükség a rendszeres újra gyantázás miatt a viasz kiszáradását egy ideig. Fajták viaszok állnak rendelkezésre, és minden alkalmas újrabevonat, de a legtöbb színezett is a színe a fa, így válassza ki a célba van szüksége.

Alkalmazza a viaszt egy puha ruhával körkörös mozdulatokkal behatolni a gabonába, és amikor száraz, hogy megérintse távolítsa el a felesleges viaszt egy puha ruhával és buff befejezni.

Minden javítás elvégezhető a sérülés visszaszorulásával, szükség esetén színes töltőanyag alkalmazásával, valamint viasz felhordásával és szárításával a területen. Szükség lehet egy második rétegre is.

Olajozott tölgy kandallók.

Olajozott tölgy kandallók is rendszeresen újra kabát egy olaj vagy hasonló termék tartani a tüzet a legjobb, de legyen óvatos, amikor kiválasztják olajok állnak rendelkezésre, mint a legtöbb színezett termékek és természetesen megváltoztatja a színét a tűz körül idővel.

Visszaállítani a sérült olajozott tölgy tűz körül, homok mentén a sérült terület elsősorban a nehéz homokpapír és homok, hogy teljes egy sima kivitelben finom homokpapír, alkalmazza az olajat úgy dönt, egy puha ruhával vagy ecsettel, és áztassa a gabona, ha száraz, hogy törölje át az érintésegy tiszta ruhával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük