Top 7 módon szervezni a szekrényben

By | szeptember 12, 2020

Ha ön szeret a leg–bb lakás lakó, -a’ valószínű amit -a szekrény néha szolgál mint egy tartály részére dzsunka. Ha hely, könnyű dobni valami extra a szekrényben. Szóval mi történik, ha a szekrény tele van ruhákkal, cipőkkel, kiegészítőkkel, és mindennel, amit elképzelsz? Ideje szervezni. Íme néhány módja annak, hogy a legtöbbet hozd ki tárhelyedből:

Vegyél egy cipő szervező – Ez könnyen az egyik legnagyobb helytakarékos befektetni. Mindössze $ 10 – $ 15 vásárol egy szervező, aki lóg át a szekrény ajtaját, vagy ül a padlón, hogy tartsa a cipő szervezett.

Hang ékszerek – A hölgyek, úgy nyomja hüvelykujj rajzszögek a falba, vagy használja horgok akasztani az ékszereket.

Kiegészítő tábla létrehozása – Hozzon létre egy kiegészítő fórumon csak néhány eszközt. Minden amire szükséged van parafatábla, szövet, hüvelykujj körmök, szalag, egy képkeret, és egy forró ragasztó fegyvert. Fedjük le a parafadeszka porrá, és helyezze be a keretbe. Fuss szalag át a keret a hozzáadott szépség, majd helyezze hüvelykujj tacks a szövet tetején a keret. Ezt fogják használni, hogy tartsa az ékszereket.

Használja a tupper totes – Vásároljon hosszú, lapos pólót, hogy a ruhákat vagy kiegészítőket szezonon kívül tartsa, mert ezek könnyen elférnek a szekrény felső polcán. Annak érdekében, hogy a dolgok frissek és jó illatúak legyenek, adjon hozzá egy szárazabb lapot a tupperware-hez.

Hang sálak és övek a polcokról – Ha dróttáblák, drótpántok és sálak vannak ezeken keresztül, hogy rendszerezve és a látótávolságon belül legyenek, így könnyedén választhat szanamár minden nap elején.

Használja a megfelelő akasztókat – Tudtad, hogy több féle medál is van? A finom elemek, mint a selyem, fehérnemű és lazán szőtt pulóverek, használja párnázott medálok, hogy megvédje a szövet. Öltöny kabátok és nehéz nadrág, használja fa medálok. Ezek segítenek megőrizni az elemek alakját. A normál ruhák, pólók és farmerek, használja műanyag medálok.

Rendezés szín szerint – Túl sok időt töltesz azzal, hogy reggel a szekrényedben turkálsz? Fontolja meg a szekrény szín szerint történő szervezését – piros, narancs, sárga, zöld, stb -, így könnyen kiválaszthatja, hogy mit szeretne viselni a napra.

Legközelebb, ha fel a szekrényben a rendetlenség, fontolja meg a fenti tippeket, és akkor kell szervezni, nincs idő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük