Hogyan lehet javítani a belső egy kandallóval

By | szeptember 13, 2020

A hatalmas és egyre növekvő különböző kandallók ma elérhető, lakástulajdonosok elkényeztetett választás kiválasztásakor tüzek belső életterek, hogy ez helyreállítása időszak jellemzői, vagy hozzon létre egy klasszikus stílus egy modern otthon. Fenntartása pozícióját, mint a központi sok ház, kandallók továbbra is a népszerűsége az évszázadok során, és mind a modern és a hagyományos minták, egy sor befejezi, egyre fontosabb szerepet ötvöző hangulatos meleget a stílus és a szem fellebbezést.

Összeszerelése egy hagyományos fából készült kandalló

A legtöbb fa tűz körül három összetevőből áll – Két láb és egy kandallópárkány polc. Az összeszerelés megkezdése előtt célszerű megtenni a következő óvintézkedéseket:

  • Olvassa el a gyártó utasításait.
  • Helyezze a területet puha felületre, hogy a térhatású vagy a padló ne sérüljön meg.
  • Amikor a falba fúr, ellenőrizze vagy keressen rejtett csöveket vagy kábeleket, hogy elkerülje őket.

Fejezze be a surround

A kandalló színének meghatározása az otthon testreszabásához két befejező technika közül választhat:

  • Festési felület
  • Folt/lakk felület

Bármilyen technikát is használ, győződjön meg róla, hogy a tűz szélének hátulját és elejét beöntetheti a stabilitás növelése érdekében.

Hátsó panelek és kandallók befejezni a kandalló

A teljes kandalló használata reverzibilis laminált hátsó panel és kandalló tálca betét használható a legtöbb gáz-és elektromos telepítés és széles körben elérhető egy sor DIY üzletek.

A legtöbb laminált hátpanelek alkotják a mag kézműves papír kevert hőálló kannák, amelyen egy dekoratív laminált kivitelben alkalmazzák a gyártási folyamat során. A megfelelő kandallótálcáknak nem éghető kartont kell tartalmazniuk, és olyan szerkezetűeknek kell lenniük, amelyek a kandalló szélét a padlószinttől 50 mm-re növelik, és legalább 300 mm-re vannak a lángforrástól.

A hátsó panelt a használt eszköz nek megfelelően el kell vágni. Miután megjelölték, a laminált könnyen vágható egy finom fogazott fűrész.

Számos módja van, hogy biztosítsa a hátsó panel a helyén, de az egyik leghatékonyabb az, hogy fúrni egy sor kissé túlméretezett lyukak, ahol a panel megfelel a belsejében a lábát a térhatású. Ezeket aztán fel lehet használni, hogy csavarja át a térhatású egy rövid fa csavar, a túlméretezett lyuk, amely lehetővé teszi a kis fokú mozgás, amely akkor fordulhat elő, idővel a telepítés, és megakadályozzák annak lehetőségét, laminált felület kiváló.

Általában a kandallók jönnek, mint egy egység, amelyet meg kell határozni a homok és cement habarcs ágy, hogy a kandalló kell szintes mindkét irányban ez elengedhetetlen annak biztosítása érdekében, a kandalló is lapos és egyenes.

Alternatív hátpanelek és kandallók

Egyéb lehetőségek a hátsó panelek és kandalló készletek állnak rendelkezésre a piacon, mint például öntöttvas, könnyű márvány, gránit vagy tömör márvány egy vagy három darab. Ismét, a hátsó panel van szerelve hasonló módon a laminált hátsó panel, de nem kell csatolni a surround, de szabadon álló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük