Házi pénisznagyobbító eszközök, amelyeket könnyedén megépíthet!

By | szeptember 14, 2020

Sok ember úgy véli, hogy a péniszük mérete megegyezik a személyiségük és jellegzetes vagy más tulajdonságaik méretével. Az egyik legjobb módja annak, hogy javítsa, hogy a gyengeség birodalmában apró pénisz mérete, hogy tanuljanak egy kicsit a házi pénisz bővítés eszközök. Amikor a pénisz eszközök nagyítására, hogy a fő vénát le, fontos felismerni, hogy a biztonság előtt kell a gazdasági megtakarításokat. Senki sem akar egyszerre egy sérült péniszt és egy kis péniszt kapni!

Ne törd meg a bankot.

Itt megnézzük néhány, a legbiztonságosabb és ésszerűen hatékony házi pénisz nagyobbító eszközök, amelyek nem törik a bank a pénisz! Az egyik legrégebbi ismert technikák, hogy egy férfi pénisze nagyobb és hosszabb lóg súlyokat a pénisz. Nyilvánvalóan lóg bármilyen mennyiségű súlyt egy férfi pénisze van valami, amit meg kell venni a különböző megfontolások megkezdése előtt. Ahhoz, hogy a saját pénisz súlya akasztó van szüksége két darab merev anyag, mint a fa vagy edzett műanyag. Az első lépés az, hogy lyukakat fúrni mindkét oldalon, majd egy rugalmas, de nem elriasztja tengelykapcsoló string drót a lyukakon keresztül. A lyukakat ezután egy csavarral rögzítik, és ez megtiltja, hogy a súlyok visszacsússzanak a lyukakon keresztül.

Tekerj egy ruhadarabot a péniszed köré

A következő lépés a súly lóg pénisz bővítés projekt, hogy betakar egy darab ruhát körül a pénisz védelme és végső soron a kényelem. A fő veszély itt kettős, az első az, hogy a súlyok néha tartósan károsítják a péniszt, másodszor pedig a dörzsölés vagy a csiszolás a készülék csiszolása. A legjobb hely, hogy csatolja a készüléket, hogy a tengely a pénisz alatt a fejét. Ily módon, ha bármilyen fájdalom vagy bármilyen más típusú kellemetlen érzés, mint például zsibbadás vagy elszíneződés a pénisz lehet azonnal le.

2 3 font súlyok

Végül, de nem utolsósorban a vonalak kapcsolódnak a 2-3 font súlyt, majd amikor a nap halom tetején egymást a súlyt lehet növelni 1/4 font ötnaponta. A cél minden pénisz súlya lógó eszköz volt házi, hogy adjunk hossza és kerülete a pénisz nélkül lebontják a folyamat!

Legyen mindig óvatos

Míg lóg súlyok a pénisz hangzik, mint egy nagy ötlet, és néhány, hogy lehet tenni mérsékelten és könnyedén van néhány trükköt, hogy a készülék a pénisz, hogy követni kell. Az első az, hogy 2,5 vagy 3 font nem hangzik, mint sok súlyt, de ha csatlakozik a pénisz úgy érezheti, mint az Empire State Building, ha valami elromlik.

Egyszerű csinál Ez

A cél az, hogy ne túl sok stressz a pénisz elején a tömeg kifizetés otthoni eszköz program. Ezek a házi pénisznövelő eszközök nagyon olcsó alternatívái a professzionális bolt megvásárlásának, és mégis a biztonsági tényezőt figyelembe kell venni, mielőtt bármi is csatlakozik a Main Johnsonhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük