Tudja meg, melyik Temco kandalló ajtók illik a tűztér

By | szeptember 14, 2020

A tipikus Temco kandalló ajtók készülnek edzett üveg, amely tűzálló fém. A fő célja az ilyen kiegészítők a fireside annak biztosítása, hogy az otthoni meleg marad, és védett. A tűzládákat évszázadok óta használják. Ezek nélkül készülnek, hogy az elektronikus és elektromos eszközök, hogy azok működnek. Manapság, ahogy a modern kor belép, az emberek keresik a módját, hogy a szívük jobban nézzen ki és működjön. Új kiegészítések, mint a sütő gyógyszerek, levegő lengéscsillapítók és ventless rendszerek jönnek létre a piaci követelményeknek megfelelően. Néhány újabb változata a kályha is kikövezte az utat a jelenlegi modellek létrehozása, amelyek propán gáz és folyadék éget a fa tüzek egész éjjel.

Ahhoz, hogy megtalálják a legjobb Temco kandalló ajtók a kandalló, meg kell vizsgálni a stílus a telepítés. Néhány modell kiterjed csak akkor lehet használni, ha a megfelelő típusú fireside stílus is jelen van. Például a Temco TLC36-3 eredeti tűztér nyitása egyedi panelburkolatot igényel annak érdekében, hogy a belsejében lévő hőt használják. Ez a stílus egy keret mérete 36 által 21 5/8. A potenciális ügyfelek tervezésének a megfelelő méretű keretet kell benyújtaniuk a gyártónak. Mivel ez egy speciálisan készült üvegborítás edzett anyagokból, tartós és erős.

Az egyik legismertebb díszített stílusok Temco kandalló ajtók a Különleges Z ajtó. Ez a teremtés készült eloxált alumínium burkolat, amely zárt egy 3 / 4 hüvelykes széles keret. Ez a kialakítás tökéletes csak a nulla hézag típusú tűzrészek. A modell is fel van szerelve a telepítés, mint egy belső illeszkedésa a nyitó a kandalló. Temco üvegajtóit összességében mindenféle felületre festették. Az ajtónyitás a kéthajtásos módszert és a pályanyílást is megtervezi, amely kis pellet görgőket használ az ajtó elcsúsztatására. Egyedi szerelt otthonában, a védőpajzsok fog menni egy hosszú utat, mielőtt letörik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük