5 titkok dollár Store díszítő

By | szeptember 15, 2020

Amikor a pénz alacsony, és a vágy, hogy valami új erős, két helyen, hogy hozza elégedettség. Az első a közkönyvtár. Pénzköltés nélkül könyveket, magazinokat, filmeket és zenéket is elsétálhat. Igen, meg kell vissza őket, de válassza ki a tételeket, és vigye haza, és a saját őket egy rövid ideig. Milyen nagyszerű ez!

A másik hely, amely kielégíti a szükséges vásárolni a dollár tárolni. Ön választja ki az egyes tételek, és ez csak egy dollár! Kiválóan alkalmas tisztítószerek, születésnapi kártyák és nyaralási igények tárolására. Van egy jobb hely, ha meg kell tölteni húsvéti kosarak és karácsonyi harisnyát sok nyalánkság? Előfordult már, körülnézett vásárlás közben, és rájött, hogy csinálsz néhány nagyon jó díszítő a tételeket a polcokon? Kísérj fel és le a folyosókon néhány olcsó ötletért.

1. Kezdje az ételek részével. Az ajánlat változhat, de mindig számíthat a szép és színes lemezekre. A gyors módosítás érdekében koordinálja a táblázat színét tartalmazó helybeállításokat. Egy sor fehér ételeket kell a gyűjteményben. Ez lehet öltözött fel egy elegáns asztal, vagy hozzá fényes kiegészítők egy frissítő nyári megjelenés. Úgy néz ki, tökéletes a nyaralás ágynemű. Szeretem jelek lógott a falon, mint a művészet. Az egyik jól néz ki egy kis területen, de ha felakaszt3 közülük egy sorban kapsz nagyobb hatást gyakorol a falra. Lehetnek ugyanaz a lemez egy ismételt megjelenés, vagy kombinációja három lemez, hogy koordinálja. Ne felejtsük el, hogy vegye fel a lemez akasztók, amelyek általában rendelkezésre állnak a boltban.

2. Egy sor csészealj törölköző lógott egy függöny rúd egy átfedő módon, hogy hozzon létre egy gyors hazai bátorság. Vásároljon különböző színeket és akasztson rétegeket a legjobb megjelenés érdekében. Folytathatja a megjelenést, ha egy párt összevarr az egésztől a végéig, hogy lemosható asztali futólegyen. Ha nincs varrógéped, kézzel varrsz a varrókészlet segítségével, amelyet 1 dollárért veszel.

3. A képkockák kiválasztása a dollár boltban figyelemre méltó. Válaszd ki a kedvenc fényképeidet, és keretezd be őket, hogy a fiókban való tárolás helyett élvezhessük őket. Hozzon létre személyre szabott művészetet a kedvenc dolgok, például egy virág vagy fa fényképeivel a kertben. Egy nagyszerű ötlet egy fiú szoba fényképezés az első grill vagy kötőjel fórumon egy vintage vagy álom autó. Hagyja a képet nyomtatott kibővített méretű, helyezze el az alku keretben, és van egy olyan fajta nyomtatási csak néhány dollárt.

4. Nézd meg a játékok és a párt részben a dolgokat díszíteni egy óvoda. Keresse meg a sárkányok, színes vitorlázó és papír ventilátorok lógni a mennyezetről. Csomag papírzsebkendő lehet hajtani csokrok nagy virágok. Ha már nem tudja, hogyan kell ezt csinálni a saját gyermekkorában, akkor kap irányban online.

5. Gyakran láttam kis zsebek kövek és üveg kavicsok a dollár tárolni. Egy egyszerű módja annak, hogy használja őket, hogy elterjedt őket egy asztallap a kamat. Nem kell az egész táskát használnod annyira, hogy úgy tűnjön, a köveket véletlenszerűen dobták a felszínre. Töltsön meg egy sor magas vékony vázák a köveket, és sorban őket az ablakpárkányon. Minden vázához hozzáadhat egy szárvirágot, ha akarja.

Dollár bolt díszítő kihívást jelent a kreativitás. Megragad egy buggy, és elkezd keresni a folyosókon a következő dekorációs projekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük