Márvány kandallók

By | szeptember 15, 2020

Még run-of-the-mill kandallók, hogy otthon egy kellemes hely, hogy visszatérjen, és sok jó fa, gáz és elektromos fajták a piacon ma. Azonban semmi sem hasonlítható a rusztikus pompa egy márvány kandalló. Ez kölcsönöz osztály a nappaliban egy ház vagy hálószoba, mint semmi más.

Számos stílus áll rendelkezésre, sok miatt egy bizonyos történelmi időszak, beleértve az angol és a francia reneszánsz, Tudor és a kortárs. A gömbölyű és barokk stílusok úgy tűnik, hogy az egyik minden idők kedvencei. De alapvetően minden kandalló művészi alakú márvány egy azonnali figyelem-grabber, hogy kölcsönöz karaktert az otthoni. A leglátványosabb a szakemberek által készített, gyakran több blokk márvány.

Telepítése márvány kandalló igényel szilárd alapot, mert a nehézség a kövek részt. A háztulajdonos ezért konzultálnia kell egy építész, mielőtt folytatná.

Bár kandallók dekoratív fellebbezést, számos hátránya, hogy beiktatás működő kandallók. Először is, kandallók messze a leghatékonyabb és leggazdaságosabb módon tartani otthon meleg télen. Másodszor, épület tüzek veszélyes lehet a clueless. Amerikában mintegy 22.500 kéménytüzek okozó több mint 50 haláleset évente. A Kéménybiztonsági Intézet előírja, hogy minden kéményt és kandallót aktív anamnézisben, minősített szakembernek kell tisztítania.

Ha úgy dönt, hogy továbbra is használja a márvány kandalló tényleges tűz-készítés, minden óvintézkedést a biztonságos otthoni használatra. A tűzoltó készüléket mindig kéznél kell tartani (ne használjon vizet véletlen tűz oltására). Megfelelő fűtőanyagot kell használni, és füstérzékelőket kell felszerelni.

Emlékeztetni kell arra, hogy a működő márvány kandallók igényel rendszeres tisztítás, hogy megakadályozzák a márvány tartósan festés.

Akár keres egy tisztán dekoratív vagy teljesen működőképes márvány kandalló, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja pontosan mit akar a széles választék ma elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük