Hozz egy egyedi fáklyát a konyhába egyedi banántartókkal

By | szeptember 16, 2020

Amikor ezek a látszólag unalmas konyhai kiegészítők; kezdetben, ott nem úgy tűnik, hogy sok irányba menni szempontjából a kreativitás és az egyediség. Azonban, köszönhetően a beáramló népszerűsége a modern design, van egy egyre növekvő mennyiségű modern banán birtokosai, hogy a kiállítás nagyon egyedi tulajdonságokkal.

Egyedi banán akasztók különböző alakú. A jelenleg domináns fa banán tartó tervez a modernizált fém banán birtokosa tervez, vannak lehetőségek csak nem minden és minden tematikus-specifikus ízek. Azonban azok számára, akik élvezik az egyedülálló csavar a kissé általános kiegészítők, van néhány egyedi banán birtokosai, amelyek eltérnek a hagyományos minták.

Egyedi banán tartók – népszerű stílusok és minták

Mi különbözteti meg az egyedi banán birtokosai a generikus társaik különböző részleteket és módosításokat, hogy a gyártók hozzá a klasszikus talapzaton design. Függetlenül attól, hogy a design teljesen megváltozott, vagy csak részleteket adnak hozzá a karok vagy bázisok, sok módja van, hogy megy arról, hogy ezeket a változásokat. Jelenleg van néhány különböző modellek, amelyek közül a legnépszerűbb; minden kiállítás különböző elemek, amelyek kizárólag a design.

Görgetés kialakítása mérőacélban

Ez a kialakítás egy példa a gyártó, hogy módosítja a klasszikus design a generikus banán akasztó. Az acél manipulálják egy örvény minta az alap, amely hozzáteszi, egy egyedi megjelenés az általában unalmas megjelenés egy lapított bázis. Eltekintve a változások az alap, a kar és a horog kombináció egy kihangsúlyozott görbe így ez egy szinte absztrakt fellebbezést, hogy jól működik a legtöbb modern dekorációval.

Majom banán medál alumínium ötvözet

Ez a majom banán medál egy példa a különböző szeszélyes részleteket, hogy hozzá lehet adni ezeket a sokoldalú kiegészítők. Ez a különleges design jellegét meghatározza egy pár majmok hegymászó a karját a banán birtokosa látszólag próbálják megragadni a banán, hogy lóg a horog. A legtöbb esetben, tervez mint ez ár alig több köszönhetően a tulajdonság -ból termék, szintúgy a többlet- idő amit goes -ba részletező a karikatúrák -ból bábu.

Műanyag Banana Hook design

Ez különösen tervez van fantasztikus részére azok ki hiány ellentér, vagy csak dont’ akar másik tárgy -on pult. Ez a stílus az általános talapzatmodell teljes megújítása, amely a legtöbb banánbirtokosban oly gyakori; olcsó, hatékony és könnyen végrehajtható. Egy másik jó dolog a tulajdonosok, akik ezt a designt, hogy általában erősebb és tartósabb abban az értelemben, hogy funkcionalitása gazdaság banán, mert a legtöbb törzs a súlya banán fekszik a horog és ragasztó, hogy kerül a hátsó szekrény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük