További fűtési lehetőségek – Zóna fűtés elektromos kandallóval

By | szeptember 16, 2020

Fordult a termosztát le, hogy mentse a fűtési költségek tűnhet egyenesen szerencsétlen. De nem számít, milyen hideg van egy olyan éghajlat, fordult le a termosztát nem jelenti azt, feláldozza a kényelmet. Zóna fűtés ideális módja annak, hogy csökkentsék a fűtési költségeket, miközben a kényelmes hőmérsékletet.

Azáltal, hogy a termosztát legalább 10 fokkal alacsonyabb, mint a normál kényelmes hőmérséklet, akkor pénzt takarít meg a hő otthonában. Telepítésével elektromos kandallók a szobákban használja a legtöbb, akkor támaszkodnak rájuk extra zóna fűtés, így a hőmérséklet akár a személyes komfort szintet. Ez megmenti az egész házat attól, hogy fenntartsa a fűtött hőmérsékletet, amikor az idő nagy részét egy vagy két szobában tölti. A költségmegtakarítás az ilyen típusú kandallók helyett gázüzemű kandallók drámai. Az átlagos energia költsége egy gáz kandalló tól 17-24 cent óránként. Elektromos fűtőberendezések használata extra fűtési költségek 8-12 cent óránként. A fűtési szezon alatt valódi megtakarítások valósulhatnak meg.

Kandallók a hő minden szobában

Elektromos kandallók nyújt nagy extra hőt, nem számít, milyen nagy vagy kicsi az otthoni. Nagy huzatos házak részesülhetnek telepítése kandallók hálószobákban és a nagy forgalmú nappali. Kis házak, apartmanok és apartmanok is használhatják a további fűtés pénzt takarít meg. Sok mérsékelt éghajlaton, hűvösebb éjszakákon, a kandalló a hálószobában megszünteti annak szükségességét, hogy kapcsolja be a sütőt. Zóna fűtés olyan egyszerű, mint összekötő kandalló egy konnektorba, anélkül, hogy bonyolult vagy szellőztető ellátás.

Használja zóna fűtés a térben

Elektromos kandalló fűtőtestek jönnek a különböző méretű és stílusú. Válasszon egy modellt, amely kiegészíti a stílus otthonában, hogy ez a megjelenés egy hagyományos kandalló, vagy egy modern megjelenés. Kínálnak a légköregy hangulatos tűz előnyeit egy költségtakarékos zóna fűtési megoldás.

Ha él egy kis házban vagy lakásban, akkor részesülnek helytakarékos elektromos kandallók. Fali kandallók lehet telepíteni, ahol alapterület probléma. Amish kandallók a megjelenés egy hagyományos kandalló egy fából készült kabát, de a kerekek, így lehet hengerelt minden szobában, hogy szüksége van további hőt. A legtöbb amish kandallók nyújthat további meleget, hogy egy 20 20 méteres szoba.

Egyéb egyedi lehetőségek elektromos kandalló fűtőtestek közé sarok kandallók, kis szabadon álló elektromos fűtőtestek, és az elektromos log betét csomagok. A kandallós médiaszekrények helytakarékos lehetőséget kínálnak olyan életterekszámára, amelyek fókuszpontjaként csak egy fal található. A kandalló beépített armoire stílusú szekrények vagy média konzolok elhelyezésére síkképernyős és a média alkatrészek és tárolás.

Az előnyök az elektromos kandalló fűtőtestek

Segítségével elektromos kandalló melegítők további zóna fűtés, akkor mentse nem csak a pénz és az energia, hanem a szóváltás a fa kánytűzhely. Csak kapcsold be, amikor szükséged van rá, és kapcsold ki, ha nem. A munka részt fatüzelésű kandallók magában foglalja vagy aprítás tűzifa vagy megvásárol, üzembe azt a házban, takarítás korom és hamu, megőrizve a kémény, hogy megakadályozzák a tüzek és foglalkozik a füst és korom, hogy áthatja az otthoni. A biztonság a végső előnye az elektromos fűtőberendezések használata helyett a gáz vagy fa. A gáz- és fatüzelésű kályhákkal kapcsolatos tűz- és szén-monoxid-veszélyek megelőzésével az elektromos kialakítás biztosítja a legnyugodtabb nyugalmat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük